dimecres, 10 de juny del 2015

Malalties

Malalties produïdes per l'aigua no potable: 

Un senyal que indica que l'aigua no es potable
 "L'aigua i sanejament és un dels principals impulsors de la salut pública. Sovint em refereixo a ella com" Salut 101 ", el que significa que una vegada que puguem assegurar l'accés a l'aigua potable i a serveis de sanejament adequats per a totes les persones, independentment de la diferència de les seves condicions de vida, una gran batalla contra tota mena de malalties es guanyarà. "
Aquesta frase es de: Dr. LEE Jong-wook, Director General de l'Organització Mundial de la Salut.

L'aigua es una de les coses més importants i necessàries per a sobreviure, però hi ha molta gent que no te cap accés a l'aigua potable, i això fa que es produeixin moltes malalties diferents. 
Exemple d'aigua no potable



Moltes persones es moren a causa de l'aigua no potable i és la segona causa mundial de la mort dels menors de 5 anys, que majoritàriament es produeixen als paisos del tercer món, que no tenen accés a l'aigua potable. 
Unes de les altres malalties que són causades per la falta d’aigua potable són la malària, l'hepatitisla còlera o intoxicació d’arsènic. L’arsènic es troba amb concentracions excessives a aigües d’algunes zones de la L'Índia, Taiwan i África del Nord.





En conclusió, hi ha molta gent que no té accés a l'aigua potable, i és un problema a la que no donem tanta importancia, encara que en molts paisos es un problema bastant greu. En part de la informació i en fer el treball, no he tingut cap problema. 





Links: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada