dijous, 11 de juny del 2015

Arquitectura

 Aquaris

Hi ha diferents tipus d'aquaris per a què els diferents tipus de peixos puguin viure en les òptimes condicions. Alguns exemples d'aquests aquaris són:

Aquari  d'aigua dolça temperada
Aquaris d'aigua dolça temperada:
Amb una temperatura ambient entre 18º i 20ºC, els peixos de colors s'hi adapten perfectament.
L'aquari ha de ser en vidre, sense marc o amb cristalls ajustats amb juntes de silicona.









Aquari d'aigua dolça tropical
Aquaris d'aigua dolça tropical:
Aquari col·lectiu: Hi poden conviure peixos i plantes que no són originàries de la mateixa regió. S'ha de conèixer bé cada espècie i les seves necessitats.
Aquari regional: Rèplica en miniatura d'un ecosistema.
Aquari específic: Amb una espècie o una família de peixos amb característiques comunes.
Aquari holandès: Les plantes donen valor als peixos. L'aquari, majoritàriament, està encastat a la paret i és de difícil manteniment.

Aquari d'aigua de mar tropical

Aquari d'aigua de mar tropical:
El cost dels peixos d'aquest tipus d'aquaris fa que sigui només per a les butxaques més privilegiats. Els complements són també molt cars i la reproducció és difícil d'aconseguir.














El món dels aquaris pot ser molt bonic si en saps. Estàs en contacte amb el món aquàtic, la natura marina, els animals, la flora... A més, tenen una forma arquitectònica que pot donar una decoració bastant bona.
Aprendre sobre l'ecosistema marítim és més senzill amb els aquaris, ja que tenim l'oportunitat de veure-hi des de l'exterior i admirar la seva bellesa.



El pont més llarg de món

El pont més llarg del món és sense dubte el pont de Qingdao, situat a la Xina. Amb una longitud de 36,48 quilòmetres és considerat el més llarg del món.

El pont més llarg del món des de l'aire
Amb uns 2.300 milions de dòlars de cost de construcció ha contribuït a unir el centre de la ciutat amb el l'extraradi Huangdao.

Va trigar en construir-se fins a un màxim de quatre anys, per així aconseguir superar el, fins aquell moment considerat el pont més llarg del món,  a la badia de Hangzhou, situat també a la Xina, amb una longitud d'uns 36 quilòmetres.




La meva opinió:
Des del meu punt de vista, aquest pont és una gran inversió, ja que és un gran benefici per al transport de mercaderies i per a connectar la zona financera de l'extraradi de la ciutat.

Webgrafia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada